First Play wrong function

DVD-lab, DVD-lab Studio and DLP2

First Play wrong function

Postby kgauler » Tue Feb 07, 2017 12:15 pm

Hallo,
I hve the problem that the First Play function (which did work before) is now leading to another position that expecting.

I linked the first play Icon to one film which shoud run first, after that occurs the first Menu. But now, starting the DVD in a player, allways appears the first Menu and the intro film is not shown.

I have no idea what is wrong now? Can you give me an advice please?

Many thanks and best regards
Klaus Gauler
Attachments
start point.PNG
start point.PNG (45.74 KiB) Viewed 536 times
kgauler
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 07, 2017 12:05 pm

Re: First Play wrong function

Postby antonsvideo » Tue Feb 07, 2017 11:27 pm

try on a DVD player that has not seen your DVD before

many players have a function that remembers what you already viewed

also, you should shift the first play movie to position1 and not 39 (change order of items)
https://www.videoproductions.com.au/dvd ... movies.gif
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney
http://www.videoproductions.com.au
antonsvideo
 
Posts: 130
Joined: Mon Oct 25, 2010 3:37 am
Location: Sydney

Re: First Play wrong function

Postby kgauler » Wed Feb 08, 2017 2:22 pm

Many thanks;
the tip with the position of movies was the right one; up to now it was never a problem, but sometimes it is the first time :)

Greatings from good old Germany to Sidney
Klaus
kgauler
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 07, 2017 12:05 pm


Return to DVD-lab Authoring

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest