Air Jordan 4 Flyknit Volt

Discussion about PhotoBlend
Post Reply
cpbi2vaw
Posts: 3
Joined: Wed Jun 09, 2021 10:56 pm

Air Jordan 4 Flyknit Volt

Post by cpbi2vaw »

Image
De Air Jordan 4 "Lightning" arriveerde op een uniek moment voor Jordan Brand, aangezien stijlgowhere.com het de digitale handelskant van de dingen omarmde (net als de rest van de industrie). Het markeerde ook de terugkeer van de Air Jordan 4 Retro, de eerste van zijn release sinds de beroemde "Nike Air" uit 1999, evenals de gevierde LS-versies. De Lightning 4s, zoals eerder vermeld, waren exclusief online verkrijgbaar en werden geleverd met een t-shirt. Zijn gedurfde kleuren maakten hem zeer gewild onder Jordan-fanaten.

Jordan Brand lijkt het nieuwste merk te zijn dat het Japanse "Sashiko" -thema gebruikt voor een aanstaande Air Jordan 4-release. Gekleed in de kleuren Deep Ocean, Sail, Cement Grey en Fire Red. Deze Air Jordan 4 heeft een Air Jordan schoenen zwart goud patchwork bovenwerk met Japanse motieven, niet-overeenkomende voeringen, veters en tongen, samen met een semi-doorschijnende hiellip. Een Sail-middenzool bovenop een doorschijnende buitenzool in een speciale editie-verpakking maakt het ontwerp compleet.

De Air Jordan 4 G van het merk Jordan is verschenen in een nieuwe kleurencombinatie die is geïnspireerd op het ACG-sublabel voor outdoorkleding van Air Jordan 4 Flyknit Volt Nike. Nauw in de voetsporen te treden van een keurige Air Jordan 4 G "Sail / Apricot Agate", is de "ACG" zowel kleurrijk als duurzaam - een schoen die is ontworpen voor de fairway en die ook meer dan in staat is om wat tijd in de rough te verwerken.

Het bovenwerk is gemaakt van weerbestendig, aquakleurig ripstop-materiaal. Dit Zoeken wordt al snel gecontrasteerd door rijke paarse tinten op de keel en het mesh-net van de middenvoet, plus levendige oranje en zwarte hits verspreid over de tongembleem, hiellip, onderste oogleden, veters en kenmerkende middenvoetvleugels. Onderaan zijn de tussenzolen een mix van zwart rubber en wit EVA-schuim met een aquakleurige Air-unit in de hiel en oranje contraststiksels op de teenbumper.

https://www.stijlgowhere.com/

Post Reply